دیدگاه قرآن دربارۀ صلح با دشمن
ارسال شده توسط kianyjafar در جمعه, ۰۴/۱۳/۱۴۰۴ - ۰۳:۵۵اگر دشمن آغازکنندۀ جنگ باشد و مسلمانان در موضع برتر باشند، پیشنهاد صلح از سوی مسلمانان جایز نیست؛ اما اگر دشمن جنگ را رها کرد و خواهان صلح شدباید آن را پذیرفت.
علوم و معارف قرآن
اگر دشمن آغازکنندۀ جنگ باشد و مسلمانان در موضع برتر باشند، پیشنهاد صلح از سوی مسلمانان جایز نیست؛ اما اگر دشمن جنگ را رها کرد و خواهان صلح شدباید آن را پذیرفت.
شهر جواب ـ
شهر جواب ـ
در زمینه شأن نزول آیات کتابهایی مثل؛ أسباب النزول،(نیشابوری)،لباب-النقول(سیوطی)،اسباب النزول(محمدباقرحجتی) وشأن نزول آیات قرآن (مکارم شیرازی) تألیف شدهاست.
با افزایش گسترش اسلام، تفاوتهای قرائتی میان مناطق مختلف باعث شد تا فرایند یکسانسازی مصاحف در دوران خلافت عثمان با هدف ایجاد وحدت در قرائت قرآن انجام شود.
خاورشناسان با توجه به شناختی که از کتاب مقدس دارند، توقع دارند که قرآن نیز همچون آنها کتابی تاریخی باشد حالآنکه قرآن کتاب هدایت و انسانسازی است نه تاریخی.
دستور زبان مدوّن عربی، بعد از نزول قرآن و با آموزش امام علی (ع) انجام شد. لذا اگر در مورد صحت ادبی جمله یا قواعد دستوری اختلاف شد، مرجع و ضابطه قرآن است
«هامان» در کتاب مقدس و داستان «اِسْتِر» به دوران خشایارشا نسبت داده شده است، اما قرآن او را فردی در زمان فرعون معرفی کرده است.
بررسی سیره و سنّت پیامبر اکرم(ص)، شواهد تاریخی و ادله عقلی و نقلی نشان میدهد که قرآن در عصر ایشان بهصورت مکتوب وجود داشته است.
قرآن و عهدین، درباره سازنده گوساله زرین با هم اختلاف دارند. مطابق عهدین حضرت هارون(ع) گوساله را ساخت؛ اما قرآن از ساخت آن توسط شخصی به نام سامری خبر داده است.